Košarica

 

)

 
 

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine: http://hisavabil.com/ so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanje na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina : http://hisavabil.com/ je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja ga podjetje Ikaruss, Robert Vajs s.p., v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja sistem, torej kupec v spletni trgovini. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine: http://hisavabil.com/, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom/kupcem. Vsebine, ki so dostopne uporabnikom te spletne strani, so stvaritve, varovane kot avtorska dela v skladu z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (Ur. l. RS, 21/1995 in spr.) in drugimi veljavnimi predpisi. Imetnik avtorskih in morebitnih drugih pravic na navedenih avtorskih delih je podjetje Ikaruss, Robert Vajs s.p. Brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Ikaruss, Robert Vajs s.p. uporabnikom spletne strani http://hisavabil.com/ ni dovoljeno nikakršno reproduciranje, distribuiranje, prenašanje, predvajanje, prikazovanje ali drugačna javna priobčitev avtorskih del, vsebovanih na tej spletni strani.

 

Varovanje osebnih podatkov:

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca (uporabnika), ki jih je vpisal ob nakupu (ime, priimek, naslov, pošta, telefon, e-pošta) in hranimo dokumentacijo o komunikaciji z njim. Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje e-novice, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim oz. tretjim osebam. V kolikor želi kupec (uporabnik) svoje podatke urediti ali izbrisati iz našega seznama nam to lahko sporoči na e-poštni naslov: info@hisavabil.com ali nam pošlje pisni zahtevek preko pošte na naslov: Ikaruss, Robert Vajs s.p., Jamna 11h, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici

 

Cene:

Vse cene naših izdelkov so prikazane razvidno, v vseh podanih cenah artiklov je DDV že vštet. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila po navedenih načinih plačila, pod navedenimi pogoji.

 

Postopek nakupa:

Kupec izbere vrsto ter količino izdelka. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne popravke ali nadaljuje z nakupom in potrdi naročilo. Sledil bo obrazec v katerem kupec vnese vse potrebne podatke za dostavo tega izdelka.

V košarici izberite svojo obliko pisave in priložite fotografijo. Ob nakupu določite obliko pisave za vaše vabilo, vpišite besedilo in dodajte fotografijo, ki jo želite na vabilu.

Po potrditvi nakupa, spremembe več niso možne. Po končanem nakupu se uporabniku preko elektronske pošte pošlje obvestilo o izvedenem nakupu. V primeru, da je uporabnik izbral plačilo po predračunu, se mu predračun pošlje na njegov e-poštni naslov.
Naročene izdelke ponudnik pošilja preko pogodbenega partnerja (Pošta Slovenije). 

 

Izdelke je možno naročiti preko telefonske številke: 02/568 91 82 ali 041 936 868. Navedeni telefonski številki nista plačljivi.

 

Način plačila:

Kupec lahko izbira med dvema načinoma plačila:

  • z gotovino ob prevzemu
  • s predračunom


Dostava:

Za dostavo vseh naročil v spletni trgovini http://hisavabil.com skrbi naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za dostavo pošiljk oddali v roku treh delovnih dni. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače.

Blago bomo dostavili na sporočeni naslov. V primeru osebnega prevzema se o natančnem času in kraju prevzema dogovorimo vnaprej.

 

Hitra ali osebna dostava je mogoča samo na območju določenih mest, dostava je mogoča samo na naslovu v Sloveniji, plačilo na TRR podjetja je mogoče samo vnaprej kot predplačilo.


Stroški dostave:

Strošek dostave za vse izdelke znaša 4,5€ z ddv. Vse pošiljke nad vrednostjo 60€ z ddv so za kupce spletne trgovine http://hisavabil.com brezplačne.

Plačila so možna po predračunu ali po povzetju. V primeru plačila po povzetju, vam Pošta Slovenije dodatno zaračuna strošek nakazila po njihovem aktualnem ceniku, ki se nahaja na http://posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki (cenik ostalih storitev).

 

Stroški nepravilnih dostav:


V primeru napačne dostave ali upravičene reklamacije kvalitete nosimo stroške normalnega transporta vrnjenega blaga. Kurirskih stroškov ekspresnih dostav ne sprejemamo.

 

Čas dostave:

Dostava pošiljke blaga kupljenega preko spletne trgovine http://hisavabil.com bo dobavljena najkasneje v roku 3 delovnih dni od predaje pošiljke pogodbenega partnerja Pošta Slovenije.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga, vračilo plačila:

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prejema blaga ponudniku na e-naslov : info@hisavabil.com sporoči, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku/podjetju v 14 dneh po oddanem sporočilu, da odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov.

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeno, razen če je blago poškodovano, ne da bi bil za to kriv kupec.

Kupcu bomo opravljena plačila vrnili takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam (npr. vabilo sestavljeno po lastnih željah).

 

Vračila vplačil vršimo z istim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik.

 Obrazec za odstop od pogodbe se nahaja tukaj.

 

Splošni pogoji prodaje:

Dogovori o prodaji in pogojih prodaje so lahko raznovrstni, vendar veljajo le pisno potrjeni dogovori.

 

Sklenitev pogodbe:

Pisno naročilo je obvezujoče za kupca. Pogodbo je možno skleniti v slovenskem jeziku.


Shranitev pogodbe:

Vse sklenjene pogodbe se hranijo na Ikaruss, Robert Vajs s.p., Jamna 11h, 9244 Sveti Jurij ob Ščavnici. V primeru, da naročnik želi kopijo sklenjene pogodbe, jo lahko dobi na omenjeni lokaciji.  Pogodbo vam lahko pošljemo tudi po elektronski pošti. Zahtevek pošljite na naš elektronski naslov.

 

Pritožbe in spori:

 Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@hisavabil.com ali pisno na naslov ponudnika Ikaruss, Robert Vajs s.p., Jamna 11h, 9244 Sveti Jurij ob Ščavnici . Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Če ponudnik ne ugodi kupčevi pritožbi, ga obvesti o razlogih za zavrnitev pritožbe in poduči o možnostih nadaljnjega reševanje spora.

 

Izvensodno reševanje sporov:


Z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov se v slovenski pravni red prenaša Direktiva 2013/11/EU Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o alternativnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES (UL L št. 165 z dne 18. 6. 2013, str. 63). V skladu s 3. točko 32. člena ZisRPS Uradni list RS, št. 81/15 ponudnik ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sproži v skladu s tem zakonom. 
Hisavabil.com kot ponudnik, ki se ukvarja s spletno prodajo in spletnimi storitvami, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za SRPS, ki je potrošnikom na voljo tukaj.

 

Stvarna napaka:

 Napaka je stvarna:

  • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet;
  • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila ponudniku znana oziroma bi mu morala biti znana;
  • če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
  • če je ponudnik izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.
  •  

Primernost izdelka za normalno rabo se preverja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli ponudnikovih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal ponudnik ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na samem izdelku.

 

Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku ter ponudniku omogočiti pregled izdelka.

Kupec, ki je ponudnik pravilno obvestil o stvarni napaki, ima pravico od ponudnika zahtevati:

  • ali odpravo napake na izdelku;
  • ali vrnitev dela plačanega zneska v sorazmerju z napako
  • ali vračilo plačanega zneska.

Natančneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potrošnikov.

Obrazec za uveljavljanje stvarne napake si lahko prenesete TUKAJ.

 

 

Komunikacija:

S kupcem/uporabnikom bomo v stiku prek sredstev komunikacij na daljavo, razen če ne bo temu uporabnik izrecno nasprotoval.

 

Prijava na e-novice

S prijavo na e-novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na e-novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, itd.) na njegov elektronski naslov.

To soglasje lahko prijavitelj na e-novice kadarkoli pisno prekliče tako, da pošlje e-obvestilo z vsebino "odjava" na info@hisavabil.com. Preklic lahko posreduje na sedež ponudnika Ikaruss, Robert Vajs s.p.

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih, akcijah in zanimivostih iz naše ponudbe.

E-novice pošljemo tudi vsem našim cenjenim naročnikom.


Identifikacija dobavitelja:


Ikaruss, Robert Vajs s.p.
Jamna 11h
9244 Sveti Jurij ob Ščavnici
Slovenija

ID številka za DDV: SI71412719

Matična številka: 3360954000

Dejavnost:

Grafične storitve in oblikovanje; Tiskarstvo

Osnovna dejavnost SKD: C18.120 - Drugo tiskanje, datum vpisa 09.07.2008

 

 

št. vpisa v Poslovni register Slovenije: 0408-82-20170310-006169

Registrirana dejavnost po Standardni klasifikaciji dejavnosti (SKD):

Šifra podrazreda SKD: 47.910 Trgovina na drobno po pošti ali po internetu, datum vpisa 10.03.2017

Šifra podrazreda SKD: 47.990 Druga trgovina na drobno zunaj prodajaln, stojnic in tržnic, datum vpisa 10.03.2017V Ljubljani, dne 15.3.2017

Ikaruss, Robert Vajs s.p.

 
 
 

Posebna ponudba

V košarici izberite svojo obliko pisave in priložite fotografijo

Ob nakupu določite obliko pisave za vaše vabilo, vpišite besedilo in dodajte fotografijo, ki jo želite na vabilu.

Poštnina znaša 4,50€.

Brezplačna dostava nad 90 €

 
 
 

Kontakt

Ikaruss, Robert Vajs s.p.

Jamna 11h
9244 Sv. Jurij ob Ščavnici

GSM: 041 936 868
E-pošta:info@hisavabil.com

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.